Permacultura

7 de Novembre de 2.014 - Programa Número 9.




A priori, l'ésser humà és l'espècie més desenvolupada d'aquest món

No obstant, enlloc de comportar-se com un bon rei que estima i respecta el seu poble, sovint es comporta com un rei malvat, insensible i ignorant que explota als qui considera els seus súbdits

A dia d'avui, cada cop hi ha més veus que alerten del perill de les nostres accions poc respectuoses amb el medi ambient

Podríem fins i tot afirmar que és una evidència que entre tots ens estem carregant el planeta

Per què ens costa tant compartir el planeta de manera equilibrada i harmònica amb la natura?

Hi ha una manera més evolucionada de relacionar-nos amb el nostre entorn?

Avui, de tot això, en parlarem a Quadern de Bitàcora


Podcast del programa
El pots escoltar ara mateix prement "Play" o descarregar i guardar-lo en format MP3 prement la icona de la "fletxeta que apunta cap abaix"




Referències del programa:


-Convidat: Sergi Caballero













Permacultor especialitzat en solucions urbanes
http://www.sergicaballero.com/



-Documental "Una granja para el futuro"




-Robin Sharma
"El millor moment per plantar un arbre va ser fa vint anys. Avui és el segon millor moment"
Informació a la Wikipedia




- Si vols pots escriure un comentari, una pregunta o qualsevol altre aportació. Fes "click" sobre la paraula "comentari" o "comentaris" de just aquí sota, si us plau.

-Intentarem contestar a tothom en aquest blog. Els més interessants seran contestats en algun dels programes -


3 comentaris:

Anònim ha dit...

Quins 3 pilars té la Permacultura, que grans! Fins a dia d'avui desconeixia tot d'aquest món i el trobo genial. I molt ben explicat per en Sergi Caballero.
El tercer pilar de la Permacultura és per emmarcar-lo: "Comparteix la feina i els excedents. Hem de col·laborar tots tant en la feina com en el fruir". Tan senzill com això... i el planeta "enterito" (que deia el savi) seria un altre, tots seríem la "repera".

Missió: Salvar la Terra

Anònim ha dit...

A mi em passa tres quarts del mateix que a la Lídia R. Em passo les estones rememorant petits actes que ja he fet durant el dia, els quals, crec que podria haver fet millor. No sé si serveix de res, però ja que ho heu dit, teniu el meu vot per, si mai podeu, fer un programa sencer per parlar-ne.

Gràcies
Narcís H.

Anònim ha dit...

Tantes coses serien diferents, si entre tots féssim petits canvis. Estic d'acord amb el company "missió salvar la terra". El problema és que quan la gent pensem individualmet, a vegades, intentem fer les coses correctes. Però com a col·lectiu quasi mai passa... i per això tenim el què tenim i que, tristament, suposo que ens ho mereixem.

Anton Maria

Publica un comentari a l'entrada

En la opció desplegable "Comenta com a:" escull perfil "anònim" si no tens compte a cap de les xarxes socials disponibles.