Som el què mengem

3 d'Octubre de 2.014.  - Programa Número 4


















És patrimoni del sentit comú pensar que una bona alimentació tindrà un efecte beneficiós en la nostra salut

Ara bé, el debat és obert a l'hora de definir què s'entén per una 'bona alimentació'

Hi ha manera de saber quins son els aliments que realment ens perjudiquen?

I quins son els més saludables?

En què cambiaria la nostra vida el fet de seguir una dieta equilibrada?

Sóm realment el que mengem?

Avui, de tot això, en parlarem a Quadern de Bitàcora.


Podcast del programa
El pots escoltar ara mateix prement "Play" o descarregar i guardar-lo en format MP3 prement la icona de la "fletxeta que apunta cap abaix"

*Si tens problemes descarregant l'arxiu d'àudio del programa pots consultar aquest tutorial en format PDF:



Referències del programa:

-Convidat del programa: Eva Serra
Professora de cuina i assessora en alimentació natural.
Recepta: Saltejat de Pastanaga i xirivia 


-Pel·lícula "El festin de Babette"
Informació a IMDB.com
Tràiler:



-Hipòcrates de Cos
"Que l’aliment sigui la teva medecina i la medicina el teu aliment"
Informació a Wikipedia.cat





















-Cançó "Forbidden Colours" de Ryuichi Sakamoto al Youtube:







- Si vols pots escriure un comentari, una pregunta o qualsevol altre aportació. Fes "click" sobre la paraula "comentari" o "comentaris" de just aquí sota, si us plau.

-Intentarem contestar a tothom en aquest blog. Els més interessants seran contestats en algun dels programes -


3 comentaris:

Anònim ha dit...

Porto tota una vida menjant el què es ven a les botigues. Fins la cosa més insignificant està emmetzinada (l'aigua té químics, verdura i fruita pesticides... ). Com fer per menjar realment sa? Ho dic, perquè si un pagès té un hort ecològic, malauradament, el del costat no ho serà i els arbres rebran porqueria igualment.

Lord Of The Tenebres

Anònim ha dit...

Moltes gràcies per la recepta. Fa molt bona pinta!

Núria i Estanis

Anònim ha dit...

Hola,

Me llamo Eulogio y quisiera preguntar acerca de las bebidas con "gas".

Todas las bebidas alcohólicas y los llamados "refrescos" que contienen "gas" engordan por eso, por una substancia que, aparentemente, el sistema digestivo no sabe como "chuparlo"? Lo pregunto des de la ignorancia, pero todas estas bebidas engordarían "zero" si no llevaran gas? Y mas teniendo en cuenta de la cantidad de "materias dudosas" de las que están compuestas...

Muchas gracias y "endavant amb el pograma".

Publica un comentari a l'entrada

En la opció desplegable "Comenta com a:" escull perfil "anònim" si no tens compte a cap de les xarxes socials disponibles.